8 Haziran 2012 Cuma

KADIN VE İKTİDAR

        Evet millet ..bu günkü konumuz; gündemi bu aralar oldukça meşgul eden ''kürtaj ve sezaryen cinayettir '' açıklaması ..
Kürtaj cinayetmidir ? elbette ki öyledir ..ama koca bir parantez açılmalı bu noktada..her canlı, yaşama hakkına sahiptir, gelin görün ki, bu tabi hak bile
siyaset malzemesi olacak kadar ayağa düşmüş durumda !

Genç nüfusu artırmak uğruna;önce en az ,3 çocuk dendi..yakın geçmişte bu 5'e çıktı ve şimdi kürtaj ve sezaryan yasağı ..bu yasakların tek bir sebebi mevcut; oda çoğalalım millet istenen bu  ..sözde yaşama hakkımız varya ..çocuğunuzun babası bir tecavüzcü bile olsa; doğurun siz devlet bakar  ..yetiştirme yurtlarındaki çocuk istismarları umrunuzda olmasın,sıcak bir aile ortamı önemli değildir hiçbir çocuk için; psikolojik olarak etkilenmezler, hem çocuk onlar psikolojisimi olur !

Sokaklarda yaşayan tinerci bunlar denip yüz çevrilenler çocuk değil öyle değilmi ?
Toplum tarafından kabul görmemeleri,potansiyet bir suçlu haline gelmeleri bütünler bunlardan bize ne öyle değilmi.. Ayrıca  burda cinayet propagandası yapmıyorum !  (biline)
Asıl cinayeti kürtajın yasak olduğu ülkelere bakınca anlayacaksınız...  Polonya ve İrlanda . sağlıksız,merdiven altı kaçak kürtaj salonları ..ölen kadınlarr ..kasap doktorlar..ama umrunuzda olmasın sakın !
Siz çoğalın; nüfusunuzu artırın önemli olan budur ..Canınızın parçası evladınızın; yaşama hakkı olmasıyla avutun kendizi,  Geleceklerimiz olan çocukların, o temel  hakkı; açlık sınırının altında tüketmeye mahkum olması da umrunuzda olmasın.. Ayrıca itaatkar bir koyundan farkınızda olmamalı ..sorgumamalısınızda..
Gündem yoğun bir şekilde kadın rahmini kurcalamakla meşgulken neler oluyor gerçekte bakalımm ??

 1- 3.köprü ihalesi tamamlanmış bulunmakta ..ayrıca Orman Bakanlığının resmi rakamlarına göre; sadece bu köprü için   1610372 ağaç kesilecek..( tabi bu açıklanan rakam )

2- THY işçilerinin grev hakkı kaldırıldı 

3-Kensel dönüşüm projesi tamamlandı 

4-ASELSAN' ın  %51' i  İsrail'e satıldığı iddası ..( ???? ) ( şimdilik ne red, nede kabul söz konusu )

Süleyman Demirel'den bir inci tam oturuyor aslında bu duruma ..''memleketin durumu tek kelimeyle, iyi..iki kelimeyle iyi değil '' traji komik haller bunlar ama çoğunlukla da dramatik.. 

KADINLAR ÜZERİNDEN SİYAYET YAPANLARIN ANNELERİ KÜRTAJ OLSAYDI SİYASETTE SEVİYE SORUNU YAŞANMAZDI !

                                             ÇEK O KİRLİ ELLERİNİ KADINLARIN ÜZERİNDEN !